Somistevuokraamo laajentaa, Haloo Pohjanmaa!

Somistevuokraamo on avannut pysyvän nouto- ja palvelupisteen myös Pohjanmaalle!

Pohjanmaan noutopiste toimii Somistevuokraamon keskusvarastona, josta suurin osa Somistevuokraamon tuotteista liikkuu Matkahuollolla kaikkialle Suomeen, mutta meiltä saatte myös kaikki juhlasomistus-, -järjestely- ja kattauspalvelut. Pohjanmaan noutopisteellä ollaan erikoistuttu perhejuhliin liittyviin palveluihin, myös lastenjuhlien osalta! Pohjanmaan palvelupisteeltä onnistuu myös vuokrata henkilökuntaa juhliin lisäkäsiksi tai vaikkapa lapsia leikittämään ja ilahduttamaan. Pohjamaalla teitä palvelee sekä juhlapalvelu- että sisustajakoulutuksen saanut toimintavastaava Helinä.Fyysisesti Pohjanmaan noutopiste sijaitsee Alavieskassa, josta on n. 110 km Ouluun, 20 km Kalajoelle ja 70 km Kokkolaan. Voimme tapauskohtaisesti toimittaa vähintään 100,- tilaukset suoraan juhlapaikalle pääasiassa torstai-iltaisin ja sunnuntaisin. Koska keskusvarasto ja noutopiste ovat yksityiskodin yhteydessä, noutopiste on avoinna ainoastaan sopimuksesta.

HUOM! Osa Somistevuokraamon valikoimasta on noutotuotteita ja osa tuotteista on toimitettavissa Matkahuoltollolla. Pohjanmaalla sijatsevalla noutopisteellä on laaja valikoima tuotteita, joista suurin osa on tilattavissa Matkahuollolla kaikkialle Suomeen. Myös Lounais-Suomen noutopisteen tuotteita voi tilata Pohjanmaalle sikäli mikäli ne on merkitty Matkahuollolla kuljetettaviksi. Tämä kannattaa ottaa huomioon, mikäli haluat tulla tutustumaan tuotteisiin - kaikki tuotteet eivät aina ole varastolla, sillä tuoteliikkuvuus on suuri.

Somistevuokraamon keskusvarasto, Pohjanmaan noutopiste: 040 159 4749
SUOSITTELEMME ottamaan yhteyttä sähköpostitse somistevuokraamo@amoriini.com sillä emme aina pysty tarkistamaan esimerkiksi varaustilannetta heti puhelimessa

Hääsomistustrendit 2016

Kerrotaanpa lopuksi vielä mitä maailmalla kuiskitaan vuoden 2016 nouseviksi häätrendeiksi, jotka toki tulevat näkymään vuoden aikana myös meidän valikoimassamme.

1. Monosävyt, eli Tone-on-tone. Sama perusväri eri muodoissaan.
2. Hohtavat metallit, eli shimmerit, erityisesti ruusukulta ja kupari.
3. Mix & Match - Pöydät somistetaan samaan henkeen, mutta EI identtisesti toistensa kaltaisiksi.

Tervetuloa juhlasomisteiden hurmaavaan maailmaan kanssamme Pohjanmaan ja tietenkin koko Suomen juhlaväki!