Olemme mukana Vuoden Hääyritys -äänestyksessä ♥

Kiitos teille ihanat, jotka olette ehdottaneet Somistevuokraamoa Vuoden Hääyritys -äänestykseen. Olemme niin liikuttuneita ja kiitollisia tästä. KIITOS Kun Somistevuokraamo perustettiin melkein 5 vuotta sitten, se perustettiin tarpeeseen. Vastaavaa ei ollut Suomessa muualla, eikö taida vieläkään olla toista ihan pelkästään juhlasomisteille omistautunutta vuokraamoa. On ollu mukavaa huomata, että moni juhlasuunnittelija on ottanut palvelunsa osaksi myös erilaisten juhlasomisteiden vuokrauksen ja meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä myös heidän, kuten muidenkin Suomessa toimivien muiden vuokraamojen kanssa Nyt sitten olemme ehdolla tällaisessa äänestyksessä ja se tuntuu tietenkin todella hyvältä.

Somistevuokraamo on ehdolla kahdessa eri kategoriassa: Juhlatarvikevuokraamot
sekä Askartelu, Somistus & Painotuotteet 

Molemmissa kategorioissa voi käydä äänestämässä kerran yhtä yritystä.  

Moni muu niin hyvä juhlayritys on ehdolla eri kategorioissa, joten kannattaa käydä katsomassa muitakin kategorioita. Löydät ne kaikki täältä. 


Samalla kutsumme teidät kaikki Helsingin Kaapelitehtaalle Love Me Do -häätapahtumaan tammikuun 23pv. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja siellä voi tavata mm. Suomen Huutokauppakeisarin vetämässä hyväntekeväisyyshuutokauppaa (ja tietysti meidätkin ja meidän vuokrattavia somisteita). Täältä voit lukea lisää ko. häämessuista www.lovemedo.fi




Nähdään messuilla  tammikuussa ja kiitos kaunis jos olemme äänesi arvoisia Vuoden Hääyritys -kisassa



Somistevuokraamon väki