Tulossa: Valokirjaimia & kuparisävyjä!

Paljon toivotut valokirjaimet ovat matkalla Suomeen ja kunhan saamme ne valmiiksi, lisäämme valokirjaimia valikoimaamme. Ensin lisäämme kirjainsarjat love, mr & mrs, bar ja candy, joita vuokrataan sekä sanakokonaisuuksina että yksittäisinä kirjaimina. Lisäämme lisää valokirjaimia valikoimaamme myöhemminkin, jotta kirjaimista voisi muodostaa esimerkiksi valomonogrammeja hääparin etunimien ensimmäisistä kirjaimista.

Kirjainten korkeus on hieman yli 20 cm. Valokirjaimet toimivat pattereilla (eivät sisälly hintaan).
Lisäksi valikoimaamme on tulossa vuokrasomisteita sisustusmaailmassa suosioon nousseessa hittisävyssä kupari. Kupariin ja pronssiin liittyviä juhlateemaideoita muuten löytyy Pinterest -ideakansiostamme täällä!


Uusia tulokkaita valikoimaamme ovat mm. taottua kuparia muistuttavat maljat, jotka soveltuvat esimerkiksi kynttilöille tai asetelmille, hieman alle 8 cm korkeat puiset kynttilänjalat, jotka käsitellään antiikkikuparimaalilla heti kun saamme ne sisälle ja lopuksi vielä huikean upeat patterikäyttöiset kuparivaloketjut, joilla on mittaa kokonaista 10 metriä ja kussakin valoketjussa on 100 minivaloa!

Näiden tuotteiden etuna on se, että ne voi toimittaa Matkahuollolla kaikkialle Suomeen. Noutotuotteina nämä tulevat löytymään Vehmaalta, joka sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta.

Kuparimaljoja on tulossa n. 40 kappaletta, kuparivaloköynnöksiä parikymmentä ja kynttilänjalkoja 60 kappaletta. Näillä saa jo sellaista näyttävyyttä juhlapöytiin edullisesti, että kannattaa varata enemmänkin kerralla! Vuokrahinnat tulevat todennäköisesti olemaan 3,- (maljat), 6,- (valoköynnös) ja 6,-/10 kpl (kynttilänjalat).

Ennkkovarauksia voi tehdä somistevuokraamo@amoriini.com Tuotteiden pitäisi olla saatavilla syyskuun alussa - puolivälissä.

Tunnelmallisia juhlia toivottaa

Somistevuokraamon väki
Katsothan juhlavinkkejä myös JUHLAOPPAASTAMME www.amoriini.com