Vuokrausehdot / INFO

Valitettavasti emme ota uusia vuokravarauksia vastaan tällä hetkellä!

VUOKRAUS- JA PALVELUEHDOT - näihin sitoudut vuokratessasi meiltä.
Tuote-ja varaustiedustelut mieluiten sähköpostitse: somistevuokraamo@amoriini.com

Vuokraamme sinulle tuotteitamme mielellämme, kunhan muistat seuraavat seikat ja varmistat, että henkilöt jotka käsittelevät vastuullasi olevia tuotteitamme, ovat tietoisia niiden oikeasta käsittelystä.

YLEISOHJEET

1. Avaa paketit, käsittele ja pakkaa tuotteet huolella. Älä hukkaa pakkausmateriaaleja.

2. Varjele vuokratuotteita! Muista että vastaat tuotteista, vaikka antaisitkin niiden käsittelyn, tuotteiden pakkaamisen tai palauttamisen jonkun toisen käsiin.

3. Varaamme oikeuden laskuttaa vioittuneista, palauttamatta jääneistä tai kadonneista tuotteista hankintakorvausta vastaavan summan.

VUOKRA-AIKA

1. Vuokra-aika on AINA to-ma, ellei toisin sovita. KANGAStuotteilla vuokra-aika on to-ti. Jos samassa tilauksessa on sekä kangas- että muita tuotteita, palautus on ti. Mikäli tuotteet palautetaan myöhässä siten, että emme saa tuotteita ajoissa takaisin tai huollettua ja siten vuokrattua seuraavalle asiakkaalle, laskutamme uuden vuokra-ajan hinnan.

Noutopisteen palautukset ma ja ti* klo 16-18 riippuen onko vuokratuotteissa *kangastuotteita vai ei.

NOUTO & TOIMITUS

Somistevuokraamolla on yksi noutopiste, joka sijaitsee Pohjanmaalla Alavieskassa. Varastomme kautta osa tuotteista on tilattavissa kaikkialle Suomeen Matkahuoltotoimituksena.

Asiakas maksaa toimituskulut noutaessaan ja palauttaessaan lähetyksen ellei toisin sovita. Matkahuoltotoimitusten hinta määräytyy Matkahuollon hinnaston mukaan. Emme kustannussyistä toimita Matkahuollolla tilauksia, joiden arvo on alle 30€.

Noutopiste on avoinna sovittuja noutoja varten torstaisin klo 16-18 ja sovittuja palautuksia varten maanantaisin klo 16-18. Mikäli ajankohta ei sovi, pyrimme toki olemaan paikalla muulloinkin sopimuksesta. Noutopiste on muuten avoinna ainoastaan sovitusti.

Mikäli haluat reklamoida tuotteista, se tulee tehdä 8 tunnin sisällä tuotteiden noudosta/lunastuksesta Matkahuollosta.

PALAUTUKSET

1. Tuotteet palautetaan aina noutopaikkaansa, ellei toisin sovita. Palautusaika ma ja ti (kangastuotteelliset ti) klo 16-18.

2. Tuotteet voi palauttaa myös Matkahuollolla MIKÄLI palautus on sovittu ennalta Matkahuollon kautta palautettavaksi. Tuotteiden ennalta sovittu palautus Matkahuoltoon maanantaina (ei kangastuotteet) klo 13:00 mennessä ja pestävien/puhdistettavien kangastuotteiden tiistaina klo 13:00. Mikäli tilauksessa on sekä kangas- että muita tuottteita, palautus Matkahuoltoon tiistaina klo 13:00 mennessä.

3. Esi- ja jälkihuoltopalvelu (pesut, silitykset) ovat mahdollisia erillisestä sopimuksesta, jolloin myös palautusajat sovitaan erikseen.

MAKSAMINEN & PERUUTUKSET

1. Tuotteet maksetaan n. 2 viikkoa ennen noutoa tai toimitusta. Noutovuokraajat voi suorittaa maksun myös noudon yhteydessä (ilmoita tästä tilaustasi tehdessä). Pikavuokraukset pelkästään noudon yhteydessä. Somistuspalvelutilaukset maksetaan kuukautta ennen tilaisuutta. Laskutus tapahtuu sähköpostitse (PDF -liite).

2. Peruutuskulut tilauksille ovat seuraavat: 60 vrk: 20% (koskee ainoastaan somistuspalvelutilauksia),  21 vrk: 20%, 14 vrk tai alle: 30%. 7 vrk tai alle 50%,   lunastamaton/noutamaton tilaus 100%. Jos tilaus sisältää tuotteita, joita tilaamme tai valmistamme asiakasta varten uusina tai lisää, asiakas on aina velvollinen maksamaan kyseisen osan tilauksesta vuokrahinnoilla + tilaukseen liittyvät muut kulut (tuontikulut, rahti tms), vaikka itse tilaus peruttaisiin. Asiakasta kuitenkin informoidaan tästä tilauksen yhteydessä, mikäli tiedusteltua tuotetta ei meiltä löydy lainkaan tai sitä ei ole riittävästi.

3. Varausmaksu (koskee somistuspalvelua ja mittatilaussomisteita) on aina peruuttamaton maksusuoritus. Varausmaksua ei palauteta koskaan, mutta se hyvitetään lopputilauksesta aina.

KANGASTUOTTEET

KAIKKI kangastuotteet toimitetaan asiakkaalle puhtaana, asiakas hoitaa halutessaan niiden suoristuksen/silityksen itse. Käytön jälkeen asiakas pesee tuotteet ja palauttaa tuotteet puhtaana ja siististi viikattuina. Luethan tuotteiden omat pesuohjeet alta.

1. Tuolihuput (polyesteriä) vuokrataan ja palautetaan taas meille pestyinä (konepesu ei koske spandexeja) ja viikattuina. Pesu 40-60 asteessa. Konetta ei kannata laittaa aivan tunkutäyteen. Normaaliin kotikoneeseen mahtuu n. 10 perustuolihuppua kerralla. Vaikeat tahrat kannattaa käsitellä tahranpoistoaineella. Asiakas suoristaa kangastuotteet käyttöään varten itse, mikäli kokee sille tarvetta. Tuolihuput voi toki pesettää pesulassa, mutta kotikonsteinkin pärjää (ennen kaikkea edullisesti, sillä tuolihuput painavat massana melkoisesti ja pesulapesetys on usein ainakin tuplat kalliimpaa kuin itse tuotteen vuokrahinta). Tuolihuppujen mitoitus on jalkaosasta usein suomalaisiin tuoleihin liian pitkä. Tuolihupuissa saattaa tästä johtuen olla hieman kengän korkojen tummia viiruja alaosassa. Viirut vaalenevat pesussa, mutta eivät välttämättä poistu täysin. Tämä ei haittaa tuotteen käyttöä ja visuaalisesti haitta on vaatimattoman pieni.

2. Spandex -tuolihuput sopivat ns. kuppituolimallisiin muovituoleihinkin! Spandex on materiaalina likaa hylkivä ja rypistymätön. Näiden tuolihuppujen osalta asiakas palauttaa tuotteet siististi viikattuina ja puhtaina, mutta tuotteiden kemiallinen pesu suoritetaan vain, mikäli tuolihuppu on likainen. Pienet tahrat voi yleensä pyyhkäistä pois kostealla liinalla (tahrat, ei koko huppua). Ole ystävällinen ja aseta tuolinjalka sille tarkoitetun vahvikkeen päälle, tai muuten kangas repeää. Asiakas ei siis missään tapauksessa saa lähteä pesemään spandex-tuolihuppuja pesukoneessa (spandex kutistuu konepesussa ja on tämän jälkeen käyttökelvoton). Pienet tahrat tulee poistaa kostealla liinalla pyyhkien. Mikäli tuolihuput vaativat kemiallisen pesun, asiakkaan tulee AINA ottaa yhteyttä Somistevuokraamolle ennen huppujen palautusta. Mikäli huppu on niin likainen, että se joudutaan pesettämään, asiakas vastaa pesetyskuluista.


3. Testaa tuolihuppu juhlapaikkasi tuoliin. Voit tilata testausta varten käytöstä poistetun tuolihupun, jonka kunto ei siis vastaa vuokrattavien huppujen kuntoa. EMME HYVITÄ TUOLIHUPPUTILAUSTA JOS HUPPU EI OLEKAAN SOPIVA.

4. Älä sido tuoliruusukkeita liian tiukoille solmuille. Organzan rakenne ei kestä sitä. Ei tahroja - ei pesua! Tahrakohdat suottelemme pesemään esim. käsinpesuna. Palauta tuoliruusukkeet siisteihin rulliin käärittynä, 5 ruusukkeen rullina.

5. Pitsireunaisissa kaitaliinoissa suosittelemme hellävaraista pesua.

6. Tuotteiden sopimukseen kuulumaton jälkihuolto maksaa 25,-/h + alv + puhdistusainekulut.

Vuokrattavat kangastuotteet ovat käytettyjä, joten niissä saattaa olla käytöstä aiheutuneita jälkiä.

LASITUOTTEET, KYNTTILÖILLE TARKOITETUT TUOTTEET

1. Pese ja kuivaa lasituotteet, ja varmista, että palautat tuotteet siisteinä. Kaikki lasituotteemme tulee pestä käsin (ei konepesua). Pakkaa huolella.

2. Kynttilälasit, -jalat ja -pidikkeet ym. palautetaan aina huolellisesti pakattuina ja puhdistettuina kynttilävalumista sekä muista mahdollisista käyttöjäljistä. Suosittelemme käyttämään hiekkaa tai suolaa kynttilälasien pohjalla. Älä anna kruunukynttilöiden palaa ihan loppuun saakka ja odota hetki tuikkukynttilöitä vaihtaessasi, jotta loppuun palaneen tuikun kuppiin jäävä steariini ei loisku kynttilälasin reunoille.

3. Valosarjat palautetaan siisteisssä vyyhdeissä tai niille tarkoitetuissa laatikoissa. Käsittele valoja varoen! Osa valoista on tarkoitettu vain sisäkäyttöön. Patteritoiminnolla olevien valosarjojen patteripesän kansi aukeaa liu'uttamalla kantta peukalon avulla valosarjan johtoa kohti. Mikäli patteripesän kansi hajoaa, on valosarja tällöin vuokrauskelvoton ja tuote on korvattava. Emme salli valojen asentamisessa kiinnityksiä, jotka vahingoittavat valosarjoja/valokirjaimia, olethan siis huolellinen valoja asentaessasi.

4. Tuotteiden sopimukseen kuulumaton jälkihuolto maksaa 25,-/h + alv + puhdistusainekulut.

SOMISTEKUKKA-ASETELMAT & KUKAT

1. Pakkaa somistekukka-asetelmat huolellisesti ja käsittele niitä varoen. Joskus asetelmista irtoaa kukkia. Käyttöä varten ne voi painaa takaisin asetelmapohjaan. Älä taivuttele irto-oksia tai -somistekukkia.

2. Tuotteiden sopimukseen kuulumaton jälkihuolto maksaa 25,-/h + alv.

MUISTA SEURAAVA ASIAKAS!

Palautathan tuotteet asianmukaisessa kunnossa sovittuun aikaan muistaen, että joku toinen odottaa tuotteita käyttöönsä sinun jälkeesi.

Kiitos!


Somistevuokraamo.fi / amoriini.comin somistevuokraamo

amoriini.com JUHLAOPAS
info@amoriini.com
Puh: 040 159 4748 (info)
y-tunnus: 1366283-9