Kangastuotteet

Kangastuotteilla luot näyttävyyttä helposti, sillä kangastuotteet toistuvat suurina pintoina kautta juhlasalin.

TÄRKEÄÄ TIETÄÄ: Edulliset vuokrahinnat perustuvat siihen, että MELKEIN poikkeuksetta kaikki kangastuotteemme ovat ns. omatoimivuokraustuotteita. Asiakas saa tuotteet itselleen pestyinä, vastaa itse tuotteiden mahdollisesta suoristuksesta ja pesee tuotteet käyttönsä jälkeen seuraavaa asiakasta varten. Tuotteet palautetaan takaisin pestyinä ja siististi viikattuina. Jokaiselle tuotteelle on omat pesuohjeet, joten luethan ne tarkkaan.

Tuolihuput ja -ruusukkeet

Me emme KOSKAAN vastaa tuolihupun sopivuudesta. Voit halutessasi tilata testihupun jonka palautuskuluista asiakas vastaa itse. Tilaa testihuppu sähköpostitse.
Tuolihuput, valkoisia, polyesteriä
Koko: korkeus 96,5 cm, leveys 45,5 cm, selkänoja 43 cm
Paino: 220 g
Vuokrahinta: 1,50,- kpl
Noutotuote tai toimitus Matkahuollolla
Saatavuus: runsaasti

Emme KOSKAAN vastaa tuolihupun sopivuudesta. Sen tiedämme, että huppumme eivät sovellu leveisiin tuolimalleihin, käsinojallisiin tuoleihin tai ns. kuppituolimalleihin.

Tuoliruusukenauhat, organzaa
Valitse haluamasi väri yllä olevasta värikartasta
Huomioithan että värit voivat vaihdella hiukan näytön asetuksista riippuen.
Koko: pituus 2,7 m
Vuokrahinta 0,50,- kpl
Noutotuote tai toimitus Matkahuollolla
Saatavuus: runsaasti

Huom! Tuolihuput palautetaan pestyinä ja viikattuina, tuoliruusukkeet 5 kpl tiiviille rullille käärittynä. Katso tarkemmat pesu- ym. -ohjeet INFOsta!

Spandex -tuolihuput

Spandex -tuolihuput sopivat ns. kuppituolimallisiin muovituoleihinkin! Spandex on materiaalina likaa hylkivä ja rypistymätön. Näiden tuolihuppujen osalta on asiakkaan luettava pesu- ym. -ohjeet todella huolellisesti erillisestä INFOsta (ei normaalia konepesua).Spandex -tuolihuput
Vuokrahinta: 2,50,- kpl
(Huom ruusukenauha ei sisälly spandex -tuolihuppujen hintaan!)
Noutotuote tai toimitus Matkahuollolla
Saatavuus: runsaasti

Mitat: HUOM! Spandex -kangas venyy melkein 2/3 mittojaan suuremmaksi (suluissa maksimikoko venytettynä)
Selkänoja 36 cm lev. x 43.2 cm kork. (venytetyt maksimimitat 62,5 x 68,1 cm)
Istuin 36 cm lev. x 38,6 cm kork. (venytetyt maksimimitat 63,5 x 65,8 cm)
Jalat 38 cm kork. (venytetty maksimimitta 58,5 cm)
Paino: 220 g

Spandex -tuolihuput ovat tarkoitettu normaalista poikkeaville tuolimalleille, kuten ns. kuppituoleille, mutta ei käsinojallisiin tuoleihin. Huppuja ei saa yrittää venyttää nojatuolien tai muiden vastaavien päälle.

HUOM! Tutustuthan huolellisesti vuokrausohjeisiin sillä esimerkiksi spandex -tuolihuppuja EI SAA pestä pesukoneessa! Tuolihuput on kuitenkin palautettavat puhdistettuina (käsinpesu tai kemiallinen). 

Pitsireunaiset kaitaliinat

Suloiset puuvillakaitaliinat pitseineen soveltuvat erityisesti romanttisiin ja maalaisromanttisiin kattauksiin.

LUE HUOLELLA! KAIKKI kangastuotteet toimitetaan asiakkaalle puhtaana, asiakas hoitaa halutessaan niiden suoristuksen/silityksen itse. Käytön jälkeen asiakas pesee tuotteet ja palauttaa tuotteet puhtaana ja siististi viikattuina. Tuotteet voi toki pesettää pesulassa, mutta kotikonsteinkin pärjää. Vaikeammat tahrat kannattaa käsitellä tahranpuhdistusaineella (ei valkaiseva). Pitsien vuoksi suosittelemme hellävaraista pesua!Pitsireunaiset kaitaliinat
Koko: n. 30cm x n. 1,8 m
Vuokrahinta: 2,- kpl
Noutotuote tai toimitus Matkahuollolla
Saatavuus: 12 kpl

Huom! Kaitaliinat palautetaan pestyinä ja viikattuina. Katso tarkemmat pesu- ym. -ohjeet INFOsta!

Ihanat vanhat pitsilakanat

Jokainen lakana on erilainen, joko pitsireunainen tai kauniisti kirjailtu. Vanhoja pitsilakanoita voi mittojensa vuoksi käyttää juhlapöytien upeina liinoina.

Monet näistä lakanoista on valmistettu muinoin jonkun kapioiksi ja niiden valmistukseen on käytetty aikaa ja rakkautta. Niitä on myös vaalittu, josta johtuen ne ovat edelleen priimakuntoisia. Huolehdithan omalta osaltasi siitä, että kaunokaisia vaalitaan edelleenkin arvoisellaan tavalla.Pitsilakanat
Koko: vaihteleva, lev. n. 130-150 cm, pituus n. 210-230 cm. HUOM! emme voi mitata jokaista liinaa erikseen tilaukseenne!
Vuokrahinta: 7,- sisältäen pesun, mikäli kyseessä ei ole vaikeasti poistettavat tahrat. Vaativista puhdistuksista veloitetaan 25,-/h.
Noutotuote tai toimitus Matkahuollolla
Saatavuus: useita

Huom! Tuotteet tulee palauttaa siististi viikattuina.

Jos et löydä sopivaa tuotetta..

Kannattaa silti kysäistä! Ehkä tuotetta ei ole valikoimassamme tai sitä ei olla ehditty lisätä esittelyyn. Otamme usein tuotteita vuokravalikoimaamme kysynnän perusteella ja valmistamme somisteita, myös myyntituotteita kuten kutsuja, menukortteja ym. käsin. Tiedustele tuotetta sähköpostitse! Katso myös suosituksemme! Ehkäpä hakemasi löytyy yhteistyökumppaniltamme!

APUVALIKKO

Haluatko tilata? Katso ohjeet täältä!
Haluatko tutustua vuokrausohjeisiin ja -ehtoihin? Löydät ne täältä!

Katso myös:
KAIKKI TUOTTEET (koko valikoimamme)
Vaasit & maljakot
Kynttilänjalat, lyhdyt & valot
Somistekukat
Kangastuotteet
Herkkubuffet & tarjoilu
Muut somisteet
Poistomyynti
Somistus- ja kattauspalvelu