Love me do -häätapahtuma 7.10.2017

Olemme jälleen mukana ihanassa Love me do -häätapahtumassa, tällä kertaa vuokravalikoimasta poistuvien myytävien tuotteiden kanssa. Myynti alkaa lauantaina klo 10 ja loppuu klo 18. Love me do:n tapahtumainfon näet täältä.

Messuilla myynnissä mm. kristallipallokynttiläjalkoja, kruunulyhtyjä, puulaatikoita, maalaisromanttisia kynttilälaseja, aterinpusseja, paljettikaitaliinoja, somistehortensia-ruusukimppuja, valkoista orkideaa ja pallovalosarjoja sekä spandex -tuolihuppuja.

Love me do:n poistomyynnin lisäksi POSTIMYYNTINÄ onnistuu seuraavat tuotteet:Tylli Pom Pomit, 1,-/kpl
Sävyissä: mokka, jäänsininen, fuxia, oranssi, minttu, jade/vihreä, musta, hopea, pastellilila ja vaaleanpunainen.Kaitaliinat, leveys n. 30 cm, pituus 2,7 m, 1,-/kpl
Sävyissä: limenvihreä, tumman vihreä, pastellilila, tumman sininen, turkoosi, jäänsininen, luonnonvalkoinen, hopea, kuparisuklaa, musta (krakeluuripintainen), viininpunainen, oranssi, fuxia, vaaleanpunainen ja itse tehdyt pitsireunaiset kaitaliinat.

Krakeluuripintaiset kaitaliinat, leveys 30 cm, pituus 9 metriä, 4,-/kpl
Sävyissä: Mansikka, fuxia, sininen, lime ja luumu.Lautasliinat, 40x40 cm (turkoosit 50x50 cm), 0,40,-/kpl
Sävyissä: valkoinen, vaaleanpunainen, fuxia, viininpunainen, pastellila, lime, hopea/harmaa, kuparisuklaa, musta ja turkoosi.

Kallenpolun varastomyynnin VIIMEISET kaksi päivää HUIPPUHALVOILLA HINNOILLA pidetään to 21.9.2017 klo. 11-19 ja jos myytävää jää, niin su 24.9.17 klo. 12-16. Kaikki loput tuotteet tuikkukupeista maljakoihin, sekä kaita- ja lautasliinoista somistekukkiin on hinnoiteltu niin alas, että päätä huimaa. Tervetuloa!

HUOMIOITHAN SIIS POSTIMYYNNISSÄ, ETTÄ NOPEAT SYÖVÄT HITAAT!

Somistevuokraamon Helinä