ARVONTA! Mix & Match -valosarjat oman maun mukaan!

Oi miten ihanaa! Vuokrattavat valosarjat juhliin oman maun mukaan! Valitse sävyt neljästäkymmenestä (40) eri sävy- ja värivaihtoehdosta, me kasaamme valosarjat käyttöösi! Mix & Match on tulossa valikoimaamme elo-syyskuun vaihteessa, heti kun tuotteet saapuvat meille!


Mix & Match -valosarjat 

NÄIN SE TOIMII!

1) Valitse värivaihtoehdoista 4 mieleistä väriä, esimerkiksi 1 (valkoinen), 16 (harmaa), 28 (vaaleanpunainen), 26 (beige).


2) Ilmoita värit SIINÄ järjestyksessä, jossa toivot niiden olevan valosarjassa, esim. 1-16-28-26.

3) Me kasaamme sinulle valosarjat valitsemissasi sävyissä noudattaen järjestysrytmiä. Esimerkkivalosarjassa pallot olisivat 1-16-28-26-1-16-28-26-1-16-28-26-1-16-28-26-1-16-28-26.

HUOM! 

- Värejä tulee AINA valita 4 ERILAISTA.
- Ketjuun tulee yhteensä 20 palloa.
- Kutakin valitsemaasi sävyä on 5 kpl kussakin ketjussa SIINÄ järjestyksessä, jossa olet ne ilmoittanut.Mix & Match -valosarjassa on 20 puuvillasta käsin punottua palloa. Kokonaispituus johtoineen 290 cm (ks. kuva alla). Valokatkaisija ja pistoke. Pallojen halkaisija 6-7 cm. CE-hyväksytty.


Mix & Match -valosarjat oman maun mukaan kasattuna

Vuokrahinta:
10,- kpl (sis. alv) = 1 valosarja, jossa 20 palloa.
Erä = 5 kpl samanlaisia Mix & Match -valosarjoja yht. 45,- (sis.alv)
Noutotuote: Vehmaa, Matkahuoltotoimitus: KYLLÄ

HUOM! Vain sisäkäyttöön!


Miksi näiden valosarjojen vuokrahinta on 2 euroa kalliimpi/valosarja kuin valmiiden Irislights -valosarjojen vuokrahinta? - Koska me kasaamme ja puramme jokaisen valosarjan jokaiselle asiakkaalle erikseen joka kerta.

Tilausohjeet löydät täältä!
Luethan myös vuokrausohjeet ja -ehdot, joihin asiakas sitoutuu tuotteita vuokratessaan!

K I L P A I L U

Valitse itsellesi mieluisin värikombinaatio (4 eri sävyä värivaihtoehdoista) ja kerro se kommenttina tähän postaukseen. Kommenttilinkin löydät postauksen lopusta. Koska emme ehdi vastaamaan tiedusteluihin kommenttikenttien kautta, kommentointi ei yleensä ole sallittua, mutta avaamme kommentointimahdollisuuden tätä arvontaa varten. Voit myös kommentoida anonyymisti valitsemalla ko. vaihtoehdon komenttikentän valikosta.

Arvontavastaus voisi olla esimerkiksi: värikombinaatio 7-12-29-35, Suski, tammikuu 2016

Liitä kommenttiisi nimimerkki (jos osallistut anonyymisti) sekä juhliesi kuukausi ja vuosi (myös kirjautuneet vastaajat). Voittaja julkaistaan täällä 31.8.2015 sekä Facebookissa. Voittajalla on 1 viikko aikaa ilmoittautua, jonka jälkeen, mikäli voittajasta ei kuulu pihaustakaan, voitto arvotaan uudelleen.

Palkintona on tietenkin se oma värikombo Mix & Match -valosarja (5 valosarjaa, arvo 45,-) vuokralle juhliisi. Myös toimitus ja palautuskulut menevät meidän piikkiimme.

Jos olet bloggaaja ja teet Mix & Match -valosarja-arvonnasta postauksen blogiisi, annamme sinulle 3 arpaa arvontaan. Muistathan mainita blogisi osoitteen kommentissa! Mikäli et halua blogiosoitetta näkyville kommenttiosioon, voit osallistua myös sähköpostitse somistevuokraamo@amoriini.com

Onnea arvontaan!

Somistevuokraamon väki
Katsothan juhlavinkkejä myös JUHLAOPPAASTAMME www.amoriini.com