Viikon vinkki: Helpotusta helteeseen!

Tämän viikon vinkkimme ei liity omaan valikoimaamme Somistevuokraamolla, mutta nyt kun lööpit lupailevat superhelteitä, pieni viilennysvinkki on paikallaan! Hellepäivinä juhlavaatteissa tulee kuuma ja monella on tukalat oltavat. Kaikissa juhlapaikoissa ei suinkaan ole ilmastointia ja suuri vierasjoukko nostaa ilman lämpötilaa entisestään. Helpota vieraiden oloa viuhkoilla!

Viuhkojahan toi taitella helposti itsekin, mutta bongasimme Tigeristä  todella kauniita viuhkoja euron kappalehinnalla, joten pistämme vinkin jakoon. Viuhkan voi laittaa jokaisen naisvieraan lautaselle (ja sen päälle voi laittaa nimilapun paikkakortiksi) tai viuhkoja voi laittaa kauniiseen astiaan nippuna, josta vieraat voivat ottaa viuhkan käyttöönsä. Viuhkoja voi myös jakaa jo kirkossa. Jos taas kaipaat viilennystä juomille tai ruoille, muistathan, että yhteistyökumppanimme Karhujää toimittaa jääpaloja (ja muita jäätuotteita rouheesta jääveistoksiin) suoraan juhlapaikallenne! 

Tässäkin kuvassa on vielä lämmin syksy, mutta karhujään tuoma jäärouhe ja hevosenpää-jääveistos saavat tunnelman talvikseksi. Kuva on otettu  Sis Idman -malliston kuvauksissa, jonka kuvaussuunnittelusta ja somisteuksesta vastasimme. Lyhdyt löytyvät valikoimastamme.Lämpimiä kesäpäiviä toivottelee

Somistevuokraamon väki
Katsothan juhlavinkkejä myös JUHLAOPPAASTAMME www.amoriini.com